Инструменти за подравняване на фланци

EQUALIZER INTERNATIONAL e водещ производител на механични и хидравлични инструменти за болтови сглобки, приложими в следните сектори на индустрията: рудодобив, минно дело, енергетика, нефт, газ и топлоснабдяване, металургия, водоснабдяване, химическа индустрия и др.

Когато традиционните методи са неефективни, трудоемки и опасни на помощ идват решенията на EQUALIZER INTERNATIONAL:

   EQUALIZER INTERNATIONAL    EQUALIZER INTERNATIONAL  Инструменти

поравнители

Иструменти за несъосни, завъртяни и усукани тръби

Хидравлични гайкоцепи

гайкоцеп

Хидравлични гайкоцепи

Хидравлични крикове

хидравличен крик

Хидравлични крикове

Фирмата е специалицирана в производство на:
  • фланцови стъпаловидни разделители (разпорки}, до 24 тона и капацитет от 0.00 мм - 103.5мм. EQUALIZER INTERNATIONAL предлага и обновена гама ATEX сертифицирани противо-искрови инструменти – съгласно II 2G/D ck IIB T5/T6 подходящи за работа в взривоопасна зона и среди, където е необходимо да се гарантира защита от експлозии или пожари, предизвикани от запалими или силно взривоопасни газове и прахове.
  • инструменти за коригиране на несъосни, завъртяни и усукани тръби. Подходящи за подравняване на DIN, API, BS и ANSI фланци. За хоризонтален и вертикален монтаж. Без необходимост от въжета, сапани, куки, тирфори и лостове. Без допълнителен стрес в тръбопроводите.
  • хидравлични гайкоцепи / резаци / за изваждане на ръждясали и запекли гайки с капацитет до М42. При работа не се поврежда резбата на болта.
  • хидравлични крикове за повдигане на тежки товари с мин. просвет 9.5 мм и капацитет до 18 тона