Регулатори на налягане от неръждаема стомана

Регулатор от неръждаема стомана
Някои от средите, в които се очаква да работи оборудване с въздуховоди не са просто трудни: те са наистина враждебни. Други са не само чисти, но без петънца и използваното въздуховодно оборудване трябва да бъде същото. И в двата случая решението е продуктите за въздупроводи от неръждаема стомана на Norgren.
Среди, които варират от просто изискващи до хигиенично чисти, до корозивни, всички те изискват много специални качества от своите въздуховодни компоненти. Във фармацията, хранително-вкусовата, медицинската, денталната, морската, нефтохимичната и извънбреговата индустрии, компонентите трябва да са устойчиви на корозивни химикали или атмосфери, или да могат да бъдат измивани до високо ниво на чистота или и двете.
Продуктите от неръждаема стомана на Norgren отговарят на всички спецификации и с гама от филтри, регулатори, филтри и регулатори на налягането и устройства за смазване можете да създадете цялостна въздуховодна система, която може да поеме всичко, като предостави вашето приложение от единия край на системата до другия.

Военни стардарти
Например металните части в много от продуктите от неръждаема стомана на Norgren отговарят на NACE стандарта MR-01-75. Този стандарт, установен от National Association of Corrosion Engineers е призната препоръка в нефтените полета за устойчивост на спукване при сулфидно напрежение, което е често срещано в кладенците или други корозивни среди. В допълнение, някои продукти в гамата са с типово одобрение от Lloyds Register за още по-голямо спокойствие, когато бъдат използвани във вашите приложения.
Може би основната препоръка и доказателство на здравина и устойчивост на корозия на продуктите в гамата продукти от неръждаема стомана на Norgren е това, че някои от тях дори отговарят на определени изисквания от военните спецификации, а именно: MIL-S-901C (Военноморски флот) 15 януари 1963 г. Военни спецификации тест за удар H.I. (силен удар); корабни машини, оборудване и системи и MIL-STD-167-1 (кораби) Военен стандарт за механични вибрации на корабно оборудване.
Така, че когато вашето приложение се бори със стихиите или работната среда, вие можете да сте сигурни, че Norgren могат да ви помогнат да победите.

НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - ОБЩИ ЦЕЛИ И ПРЕЦИЗНИ

Обке пледназначение и прецизност - идеални за използване в приложения, които са груби, тази гама от продукти от неръждаема стомана предлага регулатор, флит, филтър/регулатори и регулатори на налягането. Разработени и произведени да отговорят на препоръките на NACE, теса подходящи за приложения, включващи обработка на храна, морски, дентални и др.


Общи цели регулатори и филтър регулатор
Филтри, регулатори на налягане, устройства за смазване
Общи зели филтър/регулатор
Прецизен регулатор
Прецизен филтър регулатор

 ПРЕЦИЗЕН РЕГУЛАТОР
ПРЕЦИЗЕН ФИЛТЪР РЕГУЛАТОР
ПРЕЦИЗЕН ФИЛТЪР РЕГУЛАТОР
 Номенклатурен номер
 R38-240-RNKA B38-240-B1KA
 B38-440-M1LA
 Среди Само за сгъстен въздух
 Само за сгъстен въздух Само са згъстен въздух
 Максимално входно налягане
 31 bar
 31 bar
 31 bar
 Размер на отвор
 1/4 PTF
 1/4 PTF
 1/2 PTF
 Отвор за манометър
 1/4 PTF 1/4 PTF 
 Диапазон на налягане
 0.25 - 7 bar
 0.25 - 7 bar 0.3 - 9 bar
 Температура на околната среда
 -40 до +80оС
 -40 до +80оС -40 до +80оС